• język migowy
BIP
Grafika BIP
Strona główna/Polityka prywatności

Polityka prywatności

Szanujemy Państwa prawo do prywatności

Dlatego BIP Legnickie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji S.A. informuje, że dane osobowe, tj. imię i nazwisko użytkownika, adres e-mail lub/i dane teleadresowe podawane dobrowolnie przez użytkowników w formularzach udostępnionych w serwisie internetowym BIP Legnickie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji S.A. są używane jedynie do:

  • nawiązania kontaktu z użytkownikiem związanego z zapytaniem ofertowym, pytaniem lub komentarzem, na który użytkownik oczekuje odpowiedzi,
  • przesyłania wiadomości e-mail lub sms (informacji o wprowadzanych zmianach na stronie WWW, publikowanych aktualności, komunikatów i powiadomień zgodnie z wskazanymi preferencjami) zamówionych przez użytkownika,
  • wykonania usługi, którą użytkownik zamówił lub którą wyraził zainteresowanie,
  • wewnętrznego badania zainteresowania grupami produktów lub elementów strony internetowej.

Wszelkie dane użytkownika otrzymane przy użyciu serwisu internetowego BIP Legnickie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji S.A. przeznaczone są wyłącznie na użytek BIP Legnickie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji S.A.. Dane te nie będą sprzedawane, nie będą też udostępniane osobom trzecim.
Dane osobowe dotyczące konkretnego użytkownika będą przetwarzane dla celów opisanych powyżej jedynie wówczas, gdy użytkownik wyrazi na to odpowiednią zgodę w wypełnianym formularzu, o którym mowa powyżej. Użytkownik ma prawo odwołać w każdym czasie zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych. W tym celu winien on wysłać do BIP Legnickie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji S.A. wiadomość e-mail na adres poczty elektronicznej sekretariat@lpwiksa.com.pl z prośbą o usunięcie jego danych osobowych. Usunięcie tych danych może jednak skutkować zaprzestaniem przesyłania użytkownikowi zamówionych wiadomości (e-maili, sms-ów)
BIP Legnickie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji S.A. przetwarza dane osobowe użytkowników zgodnie z przepisami prawa, w tym w szczególności zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tj. z dnia 13 czerwca 2016 r., Dz.U. z 2016 r. poz. 922) z późn. zm.)

 Przeglądarka internetowa a pliki cookies

W niektórych przypadkach identyfikacja i związany z nią zindywidualizowany dostęp oparte są na cookies, jednak najczęściej konieczna jest przynajmniej jednorazowa autoryzacja użytkownika za pomocą hasła w czasie sesji. Wyłączenie cookies w przeglądarce zazwyczaj nie uniemożliwia korzystania ze strony internetowej https://bip.lpwiksa.pl/, ale może spowodować utrudnienia. Cookies są również używane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji o korzystaniu z serwisu BIP Legnickie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji S.A. przez użytkowników.

Każda przeglądarka internetowa umożliwia zarządzanie sposobem korzystania z plików cookies poprzez modyfikację jej ustawień. Wprowadzenie zmian jest bardzo proste, ale należy pamiętać, że wyłączając lub ograniczając obsługę plików cookies niektóre z funkcjonalności strony internetowej BIP Legnickie Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji S.A. mogą być dla użytkownika niedostępne. W każdej chwili możliwe jest przywrócenie obsługi cookies.

Dla przykładu podajemy linki do zmiany ustawień cookies w najpopularniejszych przeglądarkach:

Pamiętaj, że na naszej stronie pliki cookies mają za zadanie zapewnić Ci komfort i wygodę jej użytkowania. NIE ZBIERAMY (i nigdy nie będziemy) żadnych danych, które mogłyby Cię zidentyfikować.

Korzystając z naszej strony internetowej, pozostają Państwo anonimowymi tak długo, aż sami Państwo nie zdecydują inaczej.

Redakcja podstrony

Podmiot udostępniający informację
LPWiK S.A.
Pierwsza publikacja
IntraCOM.pl Katowice 2019-09-23 10:00
Aktualizacja publikacji
IntraCOM.pl Katowice 2020-10-21 15:51
Wytworzenie publikacji
LPWiK S.A. 2020-10-21 15:51
Zatwierdzenie
LPWiK S.A. 2020-10-21 15:51
Rejestr zmian podstrony
Drukuj
Liczba odwiedzin
0
do góry